Van Uitputting naar Geluk

Van Uitputting naar Geluk

Wil jij:
Je niet langer uitgeput voelen?
Energieker voelen om het leven weer aan te kunnen?
Het incident oplossen wat met de uitputting samenhangt?

Van Uitputting naar Geluk wordt gegeven volgens de Up & Coming techniek: in 8 stappen van Uitputting naar Geluk. Up & Coming is letterlijk vertaald opkomend en veelbelovend. Dat is deze methodiek ook. Het beste van 2 werelden: de harde westerse wereld en de softe oosterse wereld komen samen in deze methodiek. De juiste Mindset om van je uitputting af te komen.

Up-and-coming staat voor:

  1. U  Uitputting: aanpakken van de uitputting
  2. P – Probleem: het probleem / incident oplossen
  3. C – Cognitief: pak je niet-helpende gedachten aan
  4. O – Overinvestering: hoe is de uitputting ontstaan?
  5. M – Mindset: kom in de juiste mindset
  6. I – Inspiratie: vooruit kijken
  7. N – Niveau: waar sta je & werkhervatting
  8. G – Geluk: vrijheid!

Zo ga jij in 8 stappen van Uitputting naar Geluk. In elk consult worden er een aantal stappen behandeld. Thuis ga je er vervolgens mee aan de slag.

Mensen voelen zich uitgeput, op, aan het einde van hun Latijn. Vaak zijn ze doorgegaan  totdat ze het niet meer konden opbrengen. Soms kan men niet verder omdat de vermoeidheid vergezeld gaat met steeds ernstigere andere klachten, zoals hoofdpijn, slaapproblemen of stress en overgevoeligheid voor prikkels, geluid en drukte. Mensen voelen zich uiteindelijk te beroerd/ Soms is het vastlopen het gevolg van incidenten die vaak ook weer met de uitputting samenhangen.

Voor de start ga je een aantal schema’s bijhouden, zoals een activiteitenformulier en een dagboek voor gedachten. Deze input zal weer gebruikt worden om je ondanks de groep ook persoonlijke begeleiding te geven.

Er wordt gebruikt gemaakt van meerdere therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness coaching en hypnotherapie. Bij de 2e sessie krijg je een op maat gemengde Bach Bloesem mee, deze druppeltjes kunnen veilig naast eventuele andere medicatie gebruikt worden en draagt bij aan je herstel.

Details:
Aanmelden kan via het contactformulier of telefoon/app: 06-2477 8784. De kosten zijn € 105 euro per consult en het gaat om 3 consulten totaal. De kosten van de 3 consulten worden bij aanvang in rekening gebracht aangezien dan ook de werkmap meegegeven wordt. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.

Check vooraf je polisvoorwaarden voor alternatieve zorg. Je kunt de kosten van de consulten (mogelijk) declareren bij je zorgverzekeraar. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.