Tarieven

Voor een behandelsessie is er geen verwijzing nodig van de huisarts, wel dien je bij lichamelijke klachten eerst je huisarts/specialist te raadplegen. Je kunt de kosten van de behandeling (mogelijk) declareren bij je zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijs ik je naar ‘Declaratie bij zorgverzekeraars’ onderaan deze pagina. 

Tarieven

Eerste intake / behandelsessie    105 euro (60-90 min)
Vervolg behandelsessies              105 euro (45-60 min)
Bach bloesem navulling                 25 euro (15 min)
 
Afspraak verzetten of afzeggen?
Dat kan kostenloos tot 24 uur van te voren. Als je later belt of mailt dat je niet kunt komen, worden de behandelkosten toch in rekening gebracht en moet je die zelf betalen (verzekeraars betalen geen “no show” afspraken). Het tarief bedraagt € 105,- per sessie.
 
Behandeling aan huis
In overleg zijn behandelingen aan huis mogelijk, in dat geval bespreken we vooraf het aangepaste tarief afhankelijk van de reiskosten en de reistijd.
 
Declaratie bij zorgverzekeraar
De zorgverzekeraars Achmea, Coöperatie VGZ, CZ, Menzis en ONVZ Zorgverzekeraar kwamen gezamenlijk met opleidingseisen voor medische en psychosociale basiskennis voor aanbieders van alternatieve zorg. Ik heb dit HBO diploma behaald, zodat je (een gedeelte van) de kosten kunt declareren door je declaratie in te leveren bij je zorgverzekeraar. De behandeling valt onder aanvullende / alternatieve zorg.
Independer heeft een overzicht gemaakt van de vergoedingen.
 

Raadpleeg altijd vooraf je polisvoorwaarden, ik kan ondanks de opleiding en de website van Independer geen vergoedingen garanderen.