Programma’s

De Landbouw Nauerna heeft een aantal effectieve programma’s die ingezet kunnen worden. Deze programma’s zijn maatwerk en zijn 1-op-1 in te zetten of binnen je gezin.

Van Uitputting naar Geluk
Soms ben je gewoonweg uitgeput. Je kunt niet meer. Door tal van redenen ben je zo moe.

Verbindend gezag
Ruzie, ruzie, en nog eens ruzie. Het blijft maar duren – net als een trein die niet kan stoppen. De situatie loopt echt uit de hand. Wat is er aan de hand in jullie gezin? Speciaal programma voor ouders met tieners.

Kids’Skills
De methode Kids’Skills is bedoeld voor kinderen van basisschool leeftijd. Middels stappen worden er aan vaardigheden gewerkt, welke een kind mag ontwikkelen of mag leren. Aan welke vaardigheden we gaan werken, gaat in overleg met de ouders.

Burn-out de Baas 1 & 2
Ben jij mentaal uitgeput? 17 procent van de werknemers ervaart burn-out klachten. Vaak zijn de klachten werkgerelateerd en soms komt er ook een aspect bij kijken vanuit de thuissituatie.

Mindful Parenting
Je kunt ze soms wel achter het behang plakken. Je verheft ook steeds vaker je stem en zou dingen anders willen aanpakken. Weer genieten van de kinderen. Volg dit programma samen of alleen.

Werken aan je zelfbeeld
Doet je kind onzeker? Heeft hij/zij steeds buikpijn voor een toets? Of vind je het als volwassen lastig om in openbaar te spreken of een presentatie te geven? Of doe je onzeker in je relaties?

Ouder en kind Mindfulness
ADHD? ADD? Is jouw kind ook zo’n stuiterbal? Gedachten vliegen heen en weer en dingen onthouden is ook lastig. Leer hoe je thuis met Mindfulness aan de slag kunt. Dit programma volg je samen met je kind.

Details
Aanmelden kan via het contactformulier of telefoon/app: 06-2477 8784.

Check vooraf je polisvoorwaarden voor alternatieve zorg. Je kunt de kosten van de consulten (mogelijk) declareren bij je zorgverzekeraar. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.