Mindful Parenting

Het is 8.20 uur. De kinderen moeten om 8.30 uur op school zijn. Je hebt reeds een waarschuwing gekregen, omdat je al een keer te laat op school bent gekomen. Terwijl je andere kind klaarstaat, neemt je oudste kind de tijd. ‘Kom haast je’, zeg je meerdere malen, maar je kind komt niet. Je ontploft: “en nou kom je HIER EN JE TREKT JE SCHOENEN NU AAN”. Je lichaam overstroomt met adrenaline en je wangen zijn rood van woede. Deze ochtend verdiende geen schoonheidsprijs en eigenlijk wil je het anders doen, maar hoe?

De Landbouw Nauerna geeft ‘Mindful Parenting’. Het grootbrengen van kinderen is voor velen van ons de meest verantwoordelijke en arbeidsintensieve taak van ons leven, maar we doen het met liefde, trots en voldoening. Het opvoeden van kinderen (en kleinkinderen) is de belangrijkste ‘baan’ die we ooit zullen hebben en een goede vader of moeder zijn is onze hoogste ambitie in het leven. Opvoeden kan echter stressvol zijn: aan de ene kant omdat we het zo goed willen doen en aan de andere kant omdat het een enorme verandering met zich meebrengt hoe we onze tijd, aandacht, energie en hulpbronnen nu moeten verdelen.

In 3 consulten van een uur worden er tips gegeven en oefeningen gedaan om ‘Mindful Parenting’ toe te passen in het dagelijks leven. Daarnaast is er een werkmap en zijn er MP3’s die het Mindful Parenting ondersteunen. Bekijk hier een video over de effecten.

Details:
Aanmelden kan via het contactformulier of telefoon/app: 06-2477 8784. De kosten zijn € 105 euro per consult en het gaat om 3 consulten totaal. De kosten van de 3 consulten worden bij aanvang in rekening gebracht aangezien dan ook de werkmap meegegeven wordt. Als ouders samen komen, wordt éénmalig het tarief berekend, je betaalt dus niet per persoon, maar per consult. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.

Check vooraf je polisvoorwaarden voor alternatieve zorg. Je kunt de kosten van de consulten (mogelijk) declareren bij je zorgverzekeraar. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.