Kids skills

De methode Kids’Skills is bedoeld voor kinderen van basisschool leeftijd. Middels stappen worden er aan vaardigheden gewerkt, welke een kind mag ontwikkelen of mag leren.

Aan welke vaardigheden we gaan werken, gaat in overleg met de ouders. Je kunt denken aan: vriendelijk zijn tegen anderen, in zijn of haar eigen bed slapen, zelfstandig spelen, verantwoordelijk voor een huisdier zorgen, woede op een andere manier uiten, ’s avonds beter eten, rustig aan het werk gaan in de klas, moedig zijn in het donker, met een zachte stem praten etc.

Met behulp van een werkboek gaan we op een speelse manier aan de Skills werken. Daarna gaan ouders er thuis verder mee aan de slag. Na het behalen van drie Skills kan er een diploma behaald worden.

Details: 
Aanmelden kan via het contactformulier of telefoon/app: 06-2477 8784. De kosten zijn € 105 euro per consult en het gaat om 3 consulten totaal. De kosten van de 3 consulten worden bij aanvang in rekening gebracht aangezien dan ook de werkmap meegegeven wordt. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.

Check vooraf je polisvoorwaarden voor alternatieve zorg. Je kunt de kosten van de consulten (mogelijk) declareren bij je zorgverzekeraar. Heb je andere vragen: schroom niet om deze te stellen.