Avontuur

Na jarenlang met veel plezier in mijn praktijk te hebben gewerkt, zijn wij met ons gezin het avontuur aan gegaan in het Zuiden van Spanje. Sinds 2022 wonen we net buiten Alhaurin El Grande, een prachtig wit dorpje in Andalucia. Hier zijn we onze droom aan het opbouwen: in verbinding met de natuur en met anderen, een más tranquilo leven.

Wil je ook bouwen aan jouw droomleven? Volg ons hier:

Facebook: Francis Bak-van Leeuwen

Instagram: @Francis_bakvanleeuwen

Wil je ons avontuur volgen in Spanje? Onze naam is De Bakjes / Las Bandejas:

Facebook: Las Bandejas

Instagram: @Las_bandejas

Zoek je een therapeut en hulp voor 18- jaar, neem dan een kijkje op de website van ‘Koel & Co’. Zoek je een therapeut en hulp voor 18+ jaar, overleg dan met je huisarts of kijk op de site van ‘Vindt een therapeut’. Ik wens je veel succes met het vinden van passende hulp.

Met een warme groet,
Francis