Jeugdhulp

De Landbouw Nauerna heeft als gezinstherapeut een samenwerking met Gemeente Zaanstad, Waterland, Amsterdam en Amstelland voor intensieve specialistische jeugdhulp in segment B. Voor de volgende klachten kun je terecht: De Landbouw Nauerna DSM-5. Zowel de huisarts als de Jeugdteams/Ouder- en Kindteams zijn wettelijke verwijzers. Zij regelen met deze verwijzing dat jij niet voor hoge kosten komt te staan en je wel goed geholpen wordt.

Het zijn bizarre tijden. Elke week meer nieuws over het Corona virus en minder sociaal contact met mensen. Het is onzeker wat ons nog te wachten staat. Zeker nu kun je wel wat extra adviezen gebruiken. Coaching vanwege gedragsveranderingen van je kind of tiener.

Je kunt dan gebruik maken van een online begeleidingstraject van 8 weken. Tijdens deze 8 weken krijg je toegang tot een veilige online omgeving op maat, waarin je alle tips, adviezen en opdrachten kunt terugvinden. Twee keer per week maken we een videobelafspraak en de gehele week kun je middels chat vragen stellen of stoom afblazen als het allemaal even te veel wordt.

Na een intake gaan we samen een doel opstellen waar we aan gaan werken. Dit doen we middels deelopdrachten om met kleine stapjes aan je hoofddoel te werken. Gaat het niet om jezelf maar om je kind of tiener, dan gaan we aan de vaardigheid werken wat geleerd mag worden. Er kan een vaardigheidsdiploma gewonnen worden welke per post verzonden wordt. Denk aan ‘opruimen’ tot ‘slapen’ tot ‘rustig worden’.

Heb je interesse? Vul het contactformulier in of app naar 06-2477 8784.

Samen gaan we kijken welke gezinstherapie of coaching nodig is, zodat jouw gezin weer zelfstandig verder kan. Vaak zie je dat een kind problematiek heeft en dat de ouder ook overbelast is geraakt. Er zal in dat geval gestart worden met individuele begeleiding en vervolgens met gezinstherapie. De therapie zal altijd maatwerk zijn en afgestemd op jouw gezinssituatie. Zowel bij persoonlijk contact als online.

Bij de Landbouw Nauerna ben je geen ‘nummertje in de zorg’. Je hoeft ook nooit je afspraak af te wachten als je een (opvoed)vraag hebt en kunt altijd een app sturen of bellen, ook in de avond en het weekend. Samen gaan we zorgen dat jouw gezin weer op de rit komt en dat elk lid van het gezin weer lekker in zijn/haar vel zit.

Zie ook de officiële website: ikzoekjeugdhulp.nl

logo-samenwerking

Woon je in een andere Gemeente? Dan kan de opdracht via Koel & Co lopen.