Therapie en coaching

Vanuit een unieke locatie: oud watergemaal “De Landbouw” in Nauerna uit 1877, omringd door weilanden. Waar jij, je partner of kind weer in balans gaat komen.

Je komt onschuldig op deze wereld als kleine jij. Als je het treft groei je vrolijk op en ervaar je van 0-7 jaar jouw eerste emoties en zijn jouw ouders je belangrijkste steunpilaren. Daarna leer je steeds meer vriendjes en vriendinnetjes kennen, je gaat misschien op een sport en hebt fijne docenten. In je tienerjaren zijn leeftijdsgenootjes nog belangrijker en zo groei je vrolijk door naar volwassenheid.

Deze ideale wereld is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn je dingen overkomen waar je geen invloed op had, je voelde je op een moment in je leven niet geliefd of niet veilig. Daar heb je nu last van. Je wilt weer terug naar wie je was voor deze gebeurtenissen: onschuldig en vrolijk en vooral genietend van het leven.

Je maakt een afspraak voor een intake en je kunt buiten vakantie periodes binnen twee weken terecht. Nu je de keuze hebt gemaakt om hulp te zoeken, wil je natuurlijk niet op een lange wachtlijst komen te staan. Je wilt geholpen worden door een therapeut waarbij je geen nummertje op de lijst bent. Een therapeut met kwaliteit, die de tijd en aandacht voor je heeft die jij verdient, daarom ben je hier op het juiste adres!

Tijdens de intake wordt jouw tijdlijn besproken en zo kom je achter je onderliggende thema wat als een rode draad door jouw leven loopt. Dit geeft jou diepe inzichten in hoe het komt dat jij je nu zo voelt. Daarna start ook direct je behandeling, want nu je hulp gezocht hebt, wil je van je negatieve gevoelens af. Zo ga je na de eerste afspraak al een stukje lichter de deur uit.

En zo groeien we samen verder…..

Neem hier contact op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Ben je door emoties meer gaan eten? Voor afvallen en slank blijven kun je kijken op de site www.onzekracht.nl