Praktijk Integrale begeleiding

Vanuit een unieke locatie: oud watergemaal “De Landbouw” in Nauerna uit 1877, omringd door weilanden. Waar jij, je partner of kind weer in balans gaat komen.

Soms loop je zelf, je partner of kind even vast in de groei en ontwikkeling. Daar kan integrale begeleiding en natuurlijke geneeswijze bij helpen. Integrale therapie gaat ervan uit dat alles met elkaar verbonden is:

Gedachten
Gevoelens
Gedrag
Gestel
Gezichtskring

Wanneer je uit balans bent, dan zorgen negatieve GEDACHTEN voor negatieve GEVOELENS en negatieve gevoelens voor negatief / vermijding GEDRAG. Dit kan zich uiten in je GESTEL, je krijgt bijvoorbeeld hoofd- of buikpijn, een burn-out of depressie. Het is belangrijk om in deze periode te zorgen voor een positieve GEZICHTSKRING: welke mensen om je heen geven je energie en kunnen helpen? Alles is met elkaar verbonden.

Vaak zijn klachten aan het gestel de eerste symptomen, denk aan sneller vermoeid zijn of ergens pijn hebben, maar de werkelijke oorzaak zit daaronder. Elk mens is uniek en ook elke behandeling bij De Landbouw Nauerna is maatwerk. Zelfs de inhoud van een programma wordt afgestemd op de persoon en groep.

Ik werk als Gedragstherapeut en Natuurgeneeskundig therapeut.  Ik benader cliënten op een holistische wijze en kijk naar de interactie tussen lichaam en geest. Ik hou tijdens de consulten rekening met de 5 natuurgerichte principes, die hieronder beschreven zijn:

  1. Energie en het energetische systeem
  2. Prikkeloverdracht en het zenuwstelsel/communicatienetwerk
  3. Drainage en het reinigen van gifstoffen in het lichaam
  4. Voeding en verdraagzaamheid van voedingsstoffen
  5. Psyche en emoties en gedragspatronen

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou, je partner of kind kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak of bel/app naar 06-2477 8784.

Voor afvallen en slank blijven middels Hypnotherapie kun je kijken op de site www.onzekracht.nl