Zonder woorden

Er zijn veel redenen waarom we aangeraakt willen worden, maar de grootste reden is omdat we geheeld willen worden. Als we vastgehouden en getroost worden, wordt de diepste pijn vrijgelaten. Aanraking verbindt onze binnenkant met onze buitenkant. Alle muren die we om onszelf heen bouwen zullen afbrokkelen door de zachte aanraking van een meelevende hand. Soms kun je beter toegeven dat het hart zonder woorden het beste klopt.

Reik je hand eens vaker uit naar de ander en accepteer de hand van de ander als deze jouw richting op komt. Onder de lawine van excuses, angst en verklaringen wacht een diep en eenvoudig verlangen: we hebben elkaar nodig om heel te kunnen zijn.

Tags: Mindfulness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s