Relatie is een werkwoord

Op elk potje past een dekseltje en dan heb je jouw dekseltje gevonden. Je leeft enige tijd samen, er komen wellicht kinderen en dan kom je op een punt dat het allemaal niet meer vanzelf gaat. Je bent vermoeider, de spontaniteit is ver te zoeken. Je begint meer irritaties te krijgen en dat maakt het niet gezelliger in huis. Herkenbaar? Veel stellen worstelen met dit probleem, niets om je voor te schamen.

Maar dan komt de vraag: is het mogelijk om weer net zo veel plezier aan elkaar te beleven als vroeger? Ja dat kan! Tenminste als je samen hieraan wilt werken. Het is belangrijk dat de periode die volgt geheel in het teken van de relatie en de positieve veranderingen staat. Besteed veel tijd, energie en aandacht aan elkaar. Leer samen met informatie en oefeningen hoe je een positieve wending aan het leven met elkaar kunt geven. Hiermee vinden jullie samen het plezier, de spontaniteit en romantiek weer terug.

Had je dat maar maanden/jaren eerder gedaan…..maak een afspraak!

Tags: Relatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s