PTSS Posttraumatische stress stoornis

Van PTSS of Posttraumatische Stress Stoornis kan worden gesproken als je na het meemaken van een traumatische gebeurtenis of meerdere traumatische gebeurtenissen last hebt van herbelevingen, diverse vermijdingsreacties, verdoving van gevoelens, toegenomen prikkelbaarheid en schrikachtigheid.

Voor de behandeling van PTSS wordt niet vaak gedacht aan Cognitieve Gedragstherapie samen met Hypnotherapie en dat is jammer. Met Hypnotherapie heb je namelijk veel minder sessies nodig om hetzelfde resultaat te bereiken dan bij andere therapievormen. Veel cliënten van De Landbouw Nauerna verbazen zich dat ze zich na 2 sessies al zoveel beter voelen, want dat kan toch niet? Iets waar je zoveel jaar mee rond gelopen hebt, kan toch niet zo snel weg zijn? Ja het bewijs is er: dat kan wel!

De Landbouw Nauerna werkt meestal met 3 sessies:

  1. Intake (en de verandering in gang zetten)
  2. Behandeling middels diepte psychologie
  3. Nazorg/evaluatie

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou, je partner of kind kan betekenen? Maak een afspraak of bel/app naar 06-2477 8784.

Tags: PTSS, Stress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s