Mama ik heb pijn in mijn buik

Elke ochtend bij het opstaan buikpijn, veel kinderen hebben er last van. Wat je (na een paar dagen) doet is toch de huisarts bellen wat een logische route is. Maar als na wat onderzoeken en testen blijkt dat er niets te vinden is, dan zit je met je handen in het haar. Dan duiden de klachten op psychosomatische klachten, dat zijn klachten die eigenlijk veroorzaakt worden door het hoofd en denken. Je kind zit misschien niet zo lekker in zijn/haar vel.

Het is goed om dan de juiste begeleiding te krijgen en uit te zoeken wat de oorzaak is: is er iets veranderd in het leven van je kind of hoe zijn de sociale contacten of resultaten op school? Deze begeleiding in combinatie met een op maat gemengde Bach Bloesem zorgt ervoor dat de buikpijn vaak weer snel verdwenen is. Je kind komt weer lekker in zijn/haar vel te zitten. Prachtig om te zien hoe flexibel en uniek kinderen zijn.

Tags: Kinderen, Stress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s