Als je vastloopt in de verandering

Als je eenmaal weet wat je wilt veranderen, blijft veranderen of een nieuw pad inslaan heel lastig. Ook al heb je focus, kan er altijd een spannende periode aankomen waarin je kunt blijven hangen. Je bent zo goed op weg en je hoofd wil al de beloning, niet alleen financieel maar ook de waardering en respect voor al je harde werken om deze verandering voor elkaar te krijgen.

Je lijf heeft soms nog wat meer tijd en ruimte nodig om de verandering door te voeren. Dan is het goed om niet in je probleem te blijven zitten, want dan raak je het heldere zicht kwijt, maar stijg er eens bovenuit. Je krijgt dan weer perspectief. Verhef jezelf uit de dagelijkse sleur, vertrouw op je zelfbewustzijn en volg je eigen inzicht.

Ben je aan het ploeteren in een moeilijke tijd in het leven, kijk dan eens terug naar vroegere tijden, toen heb je ook tijden gehad dat je er even niet uitkwam. Uiteindelijk bleek het mee te vallen en zelfs groei meegebracht te hebben. Mijn advies is om te durven vertrouwen op je eigen oordeel.

Daarna kun je oogsten: het harde werk is gedaan en heeft zijn vruchten afgeworpen. Besef je innerlijke rijkdom, ruim het oude zeer op, want dit motiveert jou om je plek in te nemen die je verdient. Je doel om te veranderen is behaald en de beloning volgt vanzelf.

Heb je wat hulp nodig om:

  • Steviger in je schoenen te staan
  • Niet-helpende gedachten te verminderen
  • Zelfverzekerder te worden
  • Je angst te verminderen

Schrijf je dan in voor de training ‘werken aan je zelfbeeld’, waar je aan het werk gaat met 5 persoonlijke doelstellingen.

Tags: Burn-out, Stress, Veranderen, Zelfbeeld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s